De Duitse ‘Funda’: hier vind je prachtige en voordelige Duitse woningen

De website Funda.nl is een alom geprezen woningzoekmachine die in Nederland geldt als de populairste website om een geschikte woning te vinden. De site biedt de mogelijkheid om heel gericht te zoeken naar jouw favoriete soort woning, in specifieke regio’s en binnen de door jouw aangegeven prijsklasse. Maar stel nu dat je plannen hebt om Nederland te verlaten en je in Duitsland te vestigen, welke woningzoeker moet je dan gebruiken? Het antwoord is simpel. Als je een Duits pand, een stuk bouwgrond of een huis of gebouw bij onze oosterburen wilt aankopen, dan surf je naar Hollandimmocenter.com. Hollandimmocenter is dé specialist op het gebied van goede en betaalbare Duitse huizen. Wat voor type woning je ook zoekt en welke regio in Duitsland je ook naartoe wilt: met Hollandimmocenter wordt de zoektocht naar een luxueus en voordelig ‘stekje’ in Duitsland een stuk gemakkelijker.

Waarom een Duitse woning zo aantrekkelijk is
Dat Duitse woningen zo in trek zijn bij Nederlanders is helemaal niet zo verwonderlijk. Zo liggen de huizenprijzen in Duitsland een tuk lager dan in Nederland. De koopsom waar je in Nederland een rijtjeswoning in een stad voor koopt, is in Duitsland vaak voldoende voor een vrijstaande, grote woning met een flinke lap grond. Voor een ton heb je vaak al een fraaie grote woning, zo zul je zien als je het grote aanbod woningen op Hollandimmocenter bekijkt. Verder zijn Duitse woningen van hoogstaande kwaliteit en doorgaans beter en robuuster dan Nederlandse huizen. Redenen genoeg om een Duitse woning te kopen dus.

Andere voordelen van wonen in Duitsland
Voordelig aan Duitsland is verder de hoge levensstandaard. De lonen, toeslagen en sociale voorzieningen in Duitsland zijn van topniveau. Daarbij kun je als immigrant rekenen op uitstekend onderwijs, een gezondheidszorg die tot de beste ter wereld hoort en veel andere voordelen. Boodschappen doen in Duitsland is voordeliger dan in Nederland. Ook de auto- en benzineprijzen liggen een stuk lager. En de Duitse cultuur spreekt aan: de mensen zijn vriendelijke, behulpzaam en correct.

Laat je verrassen door ons superieure woningaanbod
Kom nu in actie en ga op zoek naar de beste en voordeligste woningen die in Duitsland te koop staan. Op de website Hollandimmocenter.com, dé Duitse Funda bij uitstek, is een breed en actueel aanbod te vinden van fraaie Duitse huizen tegen een aantrekkelijke prijs. Aarzel bij vragen of opmerkingen niet om onze klantenservice te contacteren. Onze medewerkers helpen je graag met goede tips en adviezen om de beste woningdeal voor jou te regelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *