De kampioen, in legergroen!

Legerdump Dumpstore Hengelo

Deze winkel in Hengelo is niet alleen voor de dump-liefhebber een waar paradijs, maar eigenlijk voor iedereen. Hoewel er natuurlijk veel te koop is in het prachtige legergroen is het inmiddels uitgegroeid tot werkelijk een zeer veelzijdige winkel. Met een ongekend uitlopend assortiment kunnen onder andere de jager, visser, kampeerder en zelfs beveiliger hier ook goed uit de voeten. Ook de liefhebbers van boog- en schietsporten komen in deze winkel flink aan hun trekken. Uiteraard heeft Dumpstore Hengelo ook een website, onder de naam ‘dumpstorehengelo.nl’.

Een greep uit het assortiment

Het assortiment is zeer breed te noemen met uiteraard een rijk aanbod aan legerattributen. Legerkisten, gasmaskers, complete uitrusting, tassen en munitiekisten zijn zo maar wat te noemen producten. Maar ook wapenstokken, hand- en kruisbogen, blaaspijpen en alarmpistolen maken deel uit van het assortiment. Een flink aanbod van zakmessen, tenten, nacht- en verrekijkers ontbreekt uiteraard ook niet, een must voor de vissers en jagers.

*** Neem een virtuele kijk in deze winkel of ga direct naar dumpstorehengelo.nl en sta versteld! ***

Hengelo Dumstore voorziet ook in een ruim aanbod Airsoft benodigdheden. Het is een sport die gespeeld wordt over de hele wereld en sinds begin 2013 ook in Nederland is toegestaan. Airsoft is een veldslagsimulatiesport waarbij het met twee teams tegen elkaar opneemt. Er wordt gebruikgemaakt van replica‚Äôs van bestaande wapens en met plastic balletjes van 6 mm gespeeld, de zogenoemde BB’s. Soms wordt deze sport ook als serieuze training gebruikt voor militairen en Special Forces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *