De winter overleven met deze prachtige Woolrich jas!

De winter is echt mijn lievelingsseizoen. Ik houd er namelijk heel erg van om het binnenshuis gezellig te maken met kaarsjes, nadat ik buiten in de kou een frisse neus heb gehaald. Dit laatste doe ik natuurlijk met een goede winterjas, zodat mijn lijf lekker warm blijft! Daarom heb ik vorige week een nieuwe jas bij Pauw.com besteld, zodat ik weer helemaal klaar ben voor de komende winter. Ik ben voor de Woolrich W’s Arctic Parka gegaan in de kleur “sand”. Het model van de jas is namelijk erg tijdloos en de kleur vind ik net weer even wat anders dan de standaard zwarte en donkerblauwe winterjassen die je erg vaak ziet.

De Woolrich jas is misschien wat duurder dan normaal, maar ik vind hem echt dubbel en dwars het geld waard. De jas is echt heel warm en ook nog eens supermooi! Er zit een lekkere zachte bontkraag bij die de jas een winterse en luxe look geeft, maar door de zandkleur krijgt de jas weer een lichte uitstraling. De kleur staat ook overal leuk bij en daar ben ik erg blij om. Ik ben deze keer expres niet voor zwart of donkerblauw gegaan (de standaardkleuren voor winterjassen) omdat ik een kleurenanalyse heb laten doen en me heb laten vertellen dat natuur- en aardetinten me het beste zouden staan. Deze parka in de kleur sand valt onder het kleurenpalet dat het beste bij me past en het zorgt er dus voor dat de jas wat minder “hard” in mijn gezicht staat.

Wat ik ook erg positief aan mijn nieuwe winterjas vind, is dat je kan hem met zowel zakelijke als casual outfits kan dragen. Ik draag hem dus over mijn pantalon en blouse aan naar werk, maar ga er ook zondag mee wandelen met mijn hond. En met leren laarzen kan ik de jas in de koudste temperaturen aan, maar met sneakers krijgt de jas weer een vlotte style. Ik maak trouwens geen grap als ik zeg dat de jas heel warm is, want de vulling van de jas is gemaakt van eendenveren en dit isoleert heel goed. Ik ben nogal een koukleum, maar met een goede winterjas zoals deze kan ik moeiteloos de koudste temperaturen trotseren zonder een krimp te geven. Een medewerker van Pauw.com vertelde me ook dat Woolrich vroeger jassen maakten voor arbeiders die in barre weersomstandigheden buiten aan het werk moesten, dus dit merk heeft erg veel ervaring met het maken van warme jassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *