Etro, een klassiek Italiaans merk

Bijna vijftig jaar geleden, in 1968, werd het merk ETRO opgericht door de Italiaan Gimmo Etro. Vandaag de dag is het label nog steeds ontzettend populair. Men gebruikt dan ook nog steeds hetzelfde herkenbare patroon, waardoor het merk bij de liefhebbers direct te herkennen is. Welke producten produceert dit label eigenlijk? En kun je het merk overal krijgen? We bespreken het hieronder.

Uiteenlopende producten
In de loop van de tijd is Etro van een familiebedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig merk met talloze producten. Ooit begin Gimmo Etro met het ontwerpen van kleding. Inmiddels heeft het merk echter ook schoenen, sieraden, tassen, accessoires en zelfs parfum binnen het assortiment. Allemaal met zorg en aandacht ontworpen en gemaakt. De producten van worden in lang niet alle winkels verkocht. Webwinkels als Oger.nl bieden het merk gelukkig ook aan. Bij de accessoires van Etro kun je denken aan de meest uiteenlopende producten zoals hoeden, riemen en portemonnees. Ook hoesjes voor je iPad of je iPhone behoren tot de mogelijkheden.

Klassieker
Liefhebbers van mode en het merk Etro zullen producten van dit label snel herkennen. Etro maakt veelvuldig gebruik van klassieke versieringen zoals de overbekende paisley print die op veel kleding en accessoires terug komt. Kenmerkend voor het label is ook dat het vaak een combinatie is tussen rustige, donkere kleuren en levendige felle kleuren. Eén van de beste verkochte kledingstukken van Etro ooit en dus met recht één van de klassiekers van het label te noemen, is PERLA. Dit is een zeer populaire jurk die over de hele wereld gedragen werd en nog steeds wordt. Overigens blijft Etro nog steeds uitbreiden met bijvoorbeeld een collectie badmode en sportkleding.

Etro
Sommige merken en labels proberen hun producten in zoveel mogelijk winkels te verkopen. Dat is echter bij niet alle merken het geval. Ook Etro heeft er voor gekozen om hun kleding in slechts een aantal winkels aan te bieden. Eén van deze winkels is Oger.nl, een online shop die het recht heeft om dit label aan te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *