Fietsbroeken van Sport44

Fietsen is een echte trend geworden! Over het algemeen kan u eenvoudig t-shirt en jeans of short dragen tijdens het fietsen, echter, een wielrenner vereist een fietsbroek ter bescherming en voor het comfort. Hier is wat deskundig advies om u te helpen kiezen!

Een fietsbroek voor elke fietser!
De opvulling in een fietsbroek varieert van dik naar dun. De dikste pads fungeren als schokdempers met een schuim of gel laag. Bij een beginnende fietser of een lange rit vraagt een hogere dichtheid van het zeemvel. Een meer ervaren fietser wilt misschien een dunne pad in hun fietsbroek zodat het slijtage voorkomt en is elastisch als een tweede huid. De zeem voorkomt een geïrriteerde huid, schuren en zadelpijn. Hij moet daarom perfect passen en warmte- en vochtregulerend werken. Onder de modellen zijn er fietsbroeken speciaal voor heren en dames.

Modellen en merken
Op sport44.com is er een breed gamma van gerenommeerde merken online te koop. Er zijn fietsbroeken zonder bretellen, bibshorts en lange broeken. Ieder aangeboden fietsbroek heeft een uitgebreide productinformatie. Bestellen kan in enkele muisklikken en een veilige online betaling. Bij twijfel kunt u de maattabel raadplegen en de klant geniet van een gratis ruil- en retourzending. Bekijk zeker even de outlet afdeling. Daar vindt u kwaliteitsbroeken van een vorig seizoen, tegen erg voordelige prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *