Fietsen veilig mee met de fietsendrager van Sport44.com

De sportieve fietser wil steeds nieuwe streken ontdekken en trekt er dan ook op uit met de auto. De fiets op een veilige manier meenemen is dan ook belangrijk en verschillende soorten fietsendragers bieden daarvoor uitkomst. Op Sport44.com is een grote variatie aan fietsendragers en accessoires te vinden.

Fietsendragers zijn er in drie variaties: montage op het dak, hangend aan de achterklep en montage op de trekhaak. Op het dak is vanouds een stevige en veilige manier, er is alleen kans op schade als er geen rekening wordt gehouden met de hoogte. De auto blijft rondom verder goed bereikbaar omdat de fietsen nergens in de weg staan. Het nadeel is echter dat de fiets een behoorlijk stuk moet worden opgetild en dat kan zwaar zijn. Ook wordt er steeds meer gebruik gemaakt van de hangende fietsendrager. Deze wordt bij een stationcar of hatchback aan de achterklep gehangen en biedt vaak voldoende plaats voor 2 of 3 fietsen. Bij een auto zonder trekhaak kan de fiets dus toch gewoon mee. Het is wel een nadeel dat de kofferruimte op deze manier minder toegankelijk wordt. Montage op de trekhaak wordt nog altijd heel veel gebruikt en jaarlijks komen er nieuwe fietsendragers op de markt met slimme innovaties. Zo zijn er modellen die (inclusief fietsen) weggeklapt kunnen worden, zodat de kofferruimte bereikbaar is. Deze fietsendrager wordt steeds beter opvouwbaar, zodat hij handig mee kan in de kofferbak en in de garage weinig ruimte inneemt.

Op Sport44.com zijn alle mogelijke fietsendragers bij elkaar gebracht en is alles goed met elkaar te vergelijken. Bestellen gaat simpel en snel en vanaf € 99,- is de verzending in Nederland gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *