In deze cardigan ga ik de komende winter wonen!

brunello cucinelli knitwearDe winter is weer in aantocht en dat betekent dat ik eindelijk weer knitwear kan dragen! Qua kledingstijl zijn de koude herfst- en wintermaanden echt mijn favoriet, want ik houd er heel erg van om lekker veel laagjes aan te doen. Zo heb ik voor aankomende tijd weer een supermooie cardigan van Brunello Cucinelli gekocht bij Pauw.com. Ik ben enorm blij met deze aankoop, want ik zie mezelf hier echt in wonen als het buiten koud is.

Deze Brunello Cucinelli cardigan is casual en chique tegelijk en ik kan hem bij vrijwel alles dragen. Hij staat heel erg leuk onder mijn leren broek en sneakers, maar met mijn favoriete skinny jeans en vintage leren knielaarzen vind ik de cardigan ook zeker niet verkeerd. Er zitten drukknopjes en een riempje aan de voorkant van het vest, dus je kan hem dicht dragen, maar soms laat ik hem ook gewoon open voor een meer casual look. Ik ben heel blij dat het vest op meerdere manieren te dragen is, want zo krijg ik echt waar voor mijn geld. Brunello Cucinelli is namelijk niet goedkoop, maar ik kan je vertellen dat ik dit vest al het geld wel echt waard vind! De hoge prijs komt mede door het feit dat de cardigan gemaakt is van hele hoge kwaliteit kasjmier uit Italiƫ. Het is dus een investering en je kunt er echt jarenlang plezier van hebben! Ik betrap mezelf er regelmatig op dat ik mijn vest aan het aaien ben wanneer ik hem aanheb omdat het materiaal zo heerlijk zacht is. Mijn moeder heeft bijvoorbeeld ook veel knitwear van Brunello Cucinelli en sommige kledingstukken heeft ze al bijna tien jaar en die zien er nog uit als nieuw. Aan de onderkant van het vest zitten trouwens leuke franjes en dit detail vind ik heel leuk, want dat maakt het vest net wat specialer. Ik ga echt in deze cardigan wonen aankomende winter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *