Jacob Cohen spijkerbroek, mijn nieuwe favoriet

Een zwarte spijkerbroek is echt zo’n kledingstuk dat absoluut niet mag ontbreken in je kledingkast. Je kunt je dus wel voorstellen dat ik meteen een nieuw exemplaar op Pauw.com ging bestellen toen ik uit mijn oude, vertrouwde jeans gescheurd was. Twee dagen later kreeg ik een mooi pakketje met de Jacob Cohën Kimberly Cropped Skinny Jeans binnen en sindsdien heb ik de jeans eigenlijk nooit meer uitgedaan! Hij zit namelijk heel erg lekker en ik kan hem overal mee combineren.

De reden waarom ik deze keer voor een spijkerbroek van Jacob Cohën ben gegaan is vanwege mijn vriend. Hij heeft namelijk al jaren een spijkerbroek van dit merk die hij bijna wekelijks aanheeft en die er nog steeds supergoed uitziet. Dat is de kwaliteit waar ik ook naar op zoek ben! Ik koop zelf namelijk niet zo vaak kleding, maar als ik iets koop, dan wil ik er wel jarenlang plezier van hebben. Mijn vriend heeft bewezen dat Jacob Cohën een betrouwbaar merk is wat dat betreft, dus besloot ik om ook jeans van dit merk te kopen. Ik heb de Kimberly Cropped Skinny Jeans nu nog niet zo lang, maar kan nu wel al vertellen dat de spijkerstof heel zacht en stevig tegelijk is. Ik blijf over mijn benen aaien als ik de spijkerbroek aanheb, omdat de stof zo lekker aanvoelt! Verder heb ik ook gehoord dat de jeans zich naar je lichaam zal vormen naarmate je hem vaker draagt, maar ik vind eigenlijk dat de jeans nu al als gegoten zit. Ik word heel zelfverzekerd als ik deze jeans aanheb, want mijn billen komen er goed in uit en mijn benen lijken er slanker door. Naast de mooie kwaliteit en goede pasvorm, staat mijn nieuwe Jacob Cohën skinny jeans ook nog eens bij alles uit mijn kledingkast. Door de neutrale zwarte kleur en het tijdloze skinny model kun je de broek met alles combineren: van een dikke gebreide trui in de winter tot aan luchtige blousejes in de lente!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *