Loopband ervaring

Nadat ik al een aantal jaren de fitness in mijn woonplaats had bezocht, was ik tot de conclusie gekomen dat ik mijn krachttrainingen in ieder geval op deze plek wilde blijven doen. Echter..de cardio was iets waar ik niet de fitnessruimte voor nodig had. Deze bezigheden wilde ik naar mijn eigen woning verplaatsen. Zo kon ik voordat ik naar mijn werk ging snel even gebruik maken van mijn eigen apparaat. Ik heb gekozen voor de loopband. Voor mij het meest plezierige cardioapparaat. Een heel goedkoop exemplaar leek mij geen optie. Ik ging voor een professionele loopband, die ook nog eens goed betaalbaar was.

Fitnessapparaat.nl

Een professionele loopband kopen kan prima online. Fitnessapparaat.nl heeft fantastische cardioapparatuur waar je allerlei mogelijkheden mee hebt. Wil je afvallen of je conditie verbeteren, dan is een loopband hét aangewezen fitnessapparaat. Voordelen van het trainen met de loopband op een rijtje.

Gewrichten
Het lopen op de loopband is vriendelijk voor je gewrichten. De ondergrond waar je op loopt is dempend en gelijkmatig. Knieën en heupen worden ontzien en krijgen niet van die harde klappen. Wanneer je op de straat loopt is er weinig demping en hebben je gewrichten meer te lijden.

Afvallen
Eigenlijk gaat afvallen met de loopband vanzelf. De verbranding van calorieën is één van de beste met de loopband. 600 Tot 900 calorieën per uur zorgt voor een optimale vetverbranding. De loopband helpt samen met de juiste voeding voor een gewichtsafname van 500 gram tot 1 kilo per week. Dan moet je wel 4 x per week gebruik maken van de loopband. Dit gaat zeker lukken wanneer je de band in je eigen huis hebt staan. Direct in de ochtend, vóórdat je met je dagelijkse werkdag begint, of juist in de avond.

Hoge hartslag
Een hoge hartslag zorgt voor een verbranding van meer calorieën. Maar ook je conditie gaat met een loopband in grote stappen vooruit. De meeste loopbanden die fitnessapparaat.nl in het assortiment heeft, hebben een groot aantal trainingsprogramma’s. Er is een top 5 aan deze apparaten die zowel een goede cardio-workout bieden als een prima programma waar je veel bij kunt afvallen.

Top 5 loopbanden

VirtuFit Elite TR-1000i
Een loopband die een krachtige continue vermogen heeft. Je kunt een snelheid van 20 km per uur lopen op deze band.
VirtuFit TR-200i
Een broertje van voorgaande loopband. Met 36 verschillende programa’s kun je je doelen waar maken.
Finnlo Technum IV
De hellingshoek kan ingesteld worden tot 15%. Geeft dus veel mogelijkheden.
Flow Fitness Runner DTM3500i
Voor zowel de beginnende als gevorderde loper.
Life Fitness F3 GO
Het unieke van deze band is, dat deze inklapbaar is. Prima schokdempers en een breed aantal programma’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *