Review rijschool wildenberg

Angela, 24

Het halen van mijn rijbewijs heb ik nooit hoog op mijn lijstje van prioriteiten gezet. Maar toen ik een nieuwe baan aangeboden kreeg waarvoor in lang in het OV moest, ben ik toch gaan kijken naar rijscholen. Na lang zoeken, kwam ik uit bij Rijschool Wildenberg. De duidelijke website sprak mij direct aan en ik had veel goeds over hen online gelezen. Toen ik belde voor een proefles, kon ik direct dezelfde week terecht!

Fijne eerste les
De proefles was erg fijn. Er was geen druk om te presteren en ik kreeg vooral veel te weten over het reilen en zeilen van de rijlessen. Ik kon direct achter het stuur en dat was best spannend. Ik werd gelukkig goed geholpen, waardoor mijn ik me veel zekerder voelde. Aan het einde van de proefles kreeg ik te horen welk lessenpakket mij het beste zou passen en had ik gewoon de keuze om er nog even over na te denken.

Professionaliteit
Omdat ik toch snel zelf de weg op wilde, heb ik vrij snel een lessenpakket gekozen. Ik kon direct beginnen met lessen en leerde binnen enkele weken de basistechnieken van het rijden. Ik ging met sprongen vooruit en dat is grotendeels te danken aan de professionaliteit van Rijschool Wildenberg. Iedere les leerde ik iets nieuws en ik kreeg genoeg tijd om mezelf vaardig te maken.

In één keer geslaagd
Het afrijden vond ik behoorlijk spannend. Gelukkig had ik het uur voor mijn examen nog een rijles. Zo zat ik er al goed in en was het minder spannend om te gaan rijden. Dankzij de geweldige lessen, ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Hier dank ik natuurlijk de goede lessen en fijne instructeur voor!

Ik kan rijschool Wildenberg van harte aanbevelen. Je geniet van een professionele houding, goede ondersteuning en een boost van je zelfverzekerdheid tijdens het rijden. Ik ben dankzij rijschool Wildenberg in één keer geslaagd voor mijn rijexamen en kan nu gewoon zelfverzekerd de weg op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *