Review roeitrainer

Waarom indoor roeien?

Er zijn veel goede redenen om een roeitrainer uit te testen. Iedereen kan het! Het toestel is geschikt voor alle leeftijden, lichaamstypes en fitnessniveaus. Het is geweldig voor een fantastische cardiovasculaire training. Elke slag gebruikt 85% van uw spieren die negen belangrijke spiergroepen omvatten. Effectief voor het opbouwen van spiermassa en het verliezen van vetten.

Wil je in de gymclub niet meer staan aanschuiven voor de populaire roeitrainer? Of wil je thuis ongestoord kunnen trainen? Wellicht is dan de aankoop van een roeitrainer voor thuisgebruik wellicht een goeie optie voor jou!

Makkelijk toegankelijke training

In uw plaatselijke sportschool, werkplek, roeiclub of thuis, is roeien binnenshuis op meer plaatsen toegankelijk dan u misschien denkt, en de populariteit blijft groeien.
Doe mee met een roeicursus, gebruik een app om je voortgang vast te leggen, download dagelijks een nieuwe workout, doe mee aan eenuitdaging, word lid van een club, neem het op tegen de besten, of word gewoon actief en voel je geweldig, indoor roeien heeft het allemaal. Bekijk daarom es de toestellen bij Fitnessapparaat.nl, de allround fitness-speciaalzaak.

De Darwin Roeitrainer RM40

Ik zocht een goedkoop maar degelijk toestel voor een beginnende roeitrainer. Ik wou regelmatig in de woonkamer trainer, dus zocht ik een compact maar mooi ogend model.
Ik liet me inpakken door De Darwin Roeitrainer RM40 van fitnessapparaat.nl.
De roeimachine is stabiel en kan goed worden opgeslagen door het vouwmechanisme. De stoel loopt relatief rustig op de rail. De roeimachine is nu een paar weken in gebruik en ik ben helemaal tevreden.

Prijs-prestatieverhouding :TOP.

Je kan ook de weerstand in 16 standen instellen en tijdens de training houdt de trainingscomputer je vorderingen bij. Meer dan twintig trainingsprogramma’s geven een afwisselende work-out. Saai wordt het dus nooit!

De Darwin Roeitrainer RM40 wordt thuis geleverd en is makkelijk op te stellen, in te klappen en weg te bergen. Enige nadeel: het werkt verslavend…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *