Verlaag de drempel om te sporten met deze crosstrainer!

Sinds ik met mijn nieuwe baan begonnen ben, heb ik helaas niet zoveel tijd (maar vooral ook geen zin) meer om naar de sportschool te gaan. Toch vind ik het wel belangrijk om te blijven bewegen, dus heb ik een crosstrainer gekocht bij Fitnessapparaat.nl. Ik ben voor de Bowflex Max Trainer M3 gegaan omdat deze flink in de aanbieding was. Door deze crosstrainer aan te schaffen, hoopte ik de drempel te verlagen om toch nog eventjes een half uurtje te sporten na een drukke werkdag. Ik heb het apparaat nu een aantal weekjes in huis en heb er tot nu toe bijna iedere dag minstens twintig minuten op gezeten. Ik kan dus voorlopig wel zeggen dat die drempel zeker verlaagd is bij mij en het dus een goede aankoop geweest is!

Een van de redenen waarom ik voor deze Bowflex crosstrainer heb gekozen is vanwege het slanke design. De crosstrainer moet namelijk in een nogal smal kamertje geplaatst worden, dus ik kan niet voor een al te groot apparaat gaan. De Bowflex crosstrainer is echter lekker compact en past mooi in mijn extra kamertje. Maar ondanks dit compacte design, heeft de crosstrainer wel functies waar je u tegen zegt! Dit vind ik natuurlijk ook erg fijn, want het verschilt van dag tot dag of ik een zware workout wil doen of niet. De Bowflex trainer heeft acht verschillende weerstandsniveau’s die je handmatig in kan stellen en verder kan je ook de snelheid aanpassen. Gisteravond had ik bijvoorbeeld echt weinig zin om nog iets aan sport te doen, maar heb ik mezelf toch naar het “sportkamertje” gesleept om eventjes los te gaan op de crosstrainer. Ik zette de weerstand op laag en ik ging niet snel, maar achteraf was ik erg blij dat ik toch eventjes ben gaan sporten. Ik kan dus echt iedereen met een drukke baan en weinig tijd en/of zin om te sporten, aanraden om ook een crosstrainer aan te schaffen. Sporten is namelijk supergezond om te doen en op deze manier verlaag je de drempel enorm om te bewegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *