Voor ik het wist, haalde ik mijn rijbewijs!

Ik ben laatst geslaagd voor mijn rijbewijs en hier ben ik enorm trots op! Ik heb rijlessen gehad bij Rijschoolwildenberg.nl en dit is me erg goed bevallen. Nooit heb ik gedacht dat autorijden me zo makkelijk af zou gaan en dat ik in een keer met vlag en wimpel zou slagen. Dankzij deze rijschool heb ik veel zelfvertrouwen gekregen in mijn eigen rijgedrag. Ik heb twee jaar terug namelijk een aantal lessen gehad bij een andere rijschool, maar vanwege financiƫle omstandigheden was ik daar ook snel weer mee gestopt. Bovendien was de instructeur van die oude rijschool ook niet zo fijn om mee te werken, dus ik was erg blij toen ik na mijn eerste proefles bij Wildenberg erachter kwam dat de instructeur een hele gezellige en aardige man bleek te zijn!

De proefles was heel fijn qua opzet. Er wordt eerst een kort kennismakingspraatje gehouden en dit praatje is ook bedoeld om je wat meer op je gemak te laten voelen. Je kunt dan ook meteen aangeven wat jouw ervaring met autorijden is en aan de hand van deze informatie ga je in de proefles verschillende dingen doen. Zo heb ik bijvoorbeeld aangegeven dat ik parkeren en op de snelweg rijden nogal een dingetje vond en dus hebben we hier in de proefles extra aandacht aan besteed. Uiteindelijk bleek ik niet eens een enorm slechte chauffeur te zijn en schatte de instructeur na de proefles dat ik na zo’n 15 lessen op examen zou moeten kunnen.

De rijlessen zelf vond ik superleuk en heel leerzaam. De instructeur heeft echt het beste met je voor en er wordt goed op je gelet. Als je bijvoorbeeld zenuwachtig bent, dan voelt hij dat aan en vraagt hij gewoon of je even een pauze wil houden. Na de geschatte 15 lessen heb ik samen met de instructeur besloten om nog een extra lesje in te plannen, zodat ik goed voorbereid op examen zou gaan. Deze extra les was erg nuttig, want ik wilde een rijexamen simuleren waarbij ik een examenroute ging rijden en mijn instructeur deed alsof hij de examinator was. Dit ging heel goed en toen het zover was, leek het rijexamen helemaal perfect te gaan. Ik ben dus ook in een keer geslaagd en daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee. Ik kan Rijschoolwildenberg.nl echt aanraden, want zij geven de beste rijlessen en voor je het weet, heb je gewoon je rijbewijs gehaald!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *